Altijd een passend advies.

Hoe bereikt u onze adviseurs.

1. Toepassing en technisch advies

Voor Nederland:

Tel. +31 592 40 50 32

info@absalestrade.nl

Voor België:

Tel. +32 2 520 16 76

sales@bsc.be

U krijgt een uitgebreid productadvies, desgewenst ook ter plaatse, van onze kantoor- en buitendienstmedewerkers.

2. Object consultatie

Voor Nederland:

Tel. +31 592 40 50 32

info@absalestrade.nl

Voor België:

Tel. +32 2 520 16 76

sales@bsc.be

Ons projectteam staat tot uw beschikking voor offerte-aanbevelingen, planningsondersteuning en klantenadvies - van de planningsfase tot aan de installatie!

Online productadvies.
Laat ons u adviseren!

Naar productadvies

Bereken de warmwaterwaarden met de calculator.

1. Voor gebruikers en adviseurs

Bereken temperatuur,

debiet en vermogen per eenheid.

De praktische tool houdt ook rekening met de inlaattemperatuur voor voorverwarming of de koudwatertemperatuur.

> naar de calculator

2. Flexibel en nuttig

Berekent ook CO2-emissies

en elektriciteitskosten.

De calculator helpt bijvoorbeeld bij productadvies en apparatuurkeuze.

> naar de calculator

Competente ondersteuning:
onze klantenservice.

Hoe bereikt u onze klantenservice.

1. Klantenservice (Nederland)
    AB Sales & Trade

+31 592 40 50 32

info@absalestrade.nl

Geen callcenter, maar onze klantenservice adviseert u graag telefonisch als u hulp nodig heeft bij de installatie of als u een probleem wilt oplossen.

2. Klantenservice (België)
    BSC - Belgian Sanitary Company

+32 (0) 472 86 34 80

kevin@bsc.be

Geen callcenter, maar onze klantenservice adviseert u graag telefonisch als u hulp nodig heeft bij de installatie of als u een probleem wilt oplossen.

En dat kunnen we voor u doen.

1. Service en Wartung

Ervaren en bekwame technici helpen bij de installatie, het onderhoud en de service.

2. Service ter plaatse

Vraag onderhoud of reparatie aan via e-mail of via de telefoon.

3. Levering van reserveonderdelen

Bel of bezoek de online onderdelenwinkel, bestel onderdelen en laat ze opsturen.

Registreer apparaten en profiteer ervan.

Apparaatregistratie APP

>

1. iOS

Downloaden in de Apple App Store

Downloaden in de Apple App Store
    > Naar Apple App Store
  2. Android

Downloaden uit de Google Play Store

Downloaden uit de Google Play Store
    > Naar Google Play Store

Diensten voor architecten en planners

BIM, Datanorm en GAEB-gegevens
> Lees meer

BIM: Downloads

>

1. BIM

Wij bieden BIM-gegevens van onze producten aan in het open IFC-formaat en in het RFA-formaat. U kunt de bestanden die momenteel beschikbaar zijn in de BIM-formaten "IFC" en "RFA" vinden op de afzonderlijke productpagina's in de sectie "Downloads" of in ons mediacentrum onder het trefwoord "BIM / Datanorm / GAEB".

> naar het Mediacenter

Datanorm: Downloads

1. Datanorm downloaden als ZIP-bestand

ZIP-Datei, 18 MB

> download

GAEB: Downloads

1. GAEB

ZIP-Datei, 50 kB

> download

Mediacenter.
Beelden, teksten, documenten!

Naar het Mediacenter